En annorlunda sommar

På grund av conora-pandemin blir det en annorlunda sommar för T38. Vår verksamhet har givetvis påverkats och T38 ligger fortfarande kvar i Mtb-hallen på Lindholmen.

Besättningen har sedan i mars begränsningar att komma in på Marinbasen för att underhålla fartyget och det medgivande om avsteg vi har fått gäller endast på helger med ett fåtal deltagare. Detta har kraftigt bromsat vårt arbete i Mtb-hallen och omöjliggör tills vidare en sjösättning.
Samtliga sällskap som ville ha åkturer under sommaren har också avbeställt sina turer. Årets Marindag i Karlskrona är inställd och stadsmakternas regler om folksamlingar och om att hålla avstånd sätter i princip stopp för att genomföra en medlemsdag. Marinmuseum är tills vidare stängt och vi har många i besättningen som tillhör riskgrupperna, vilket vi skall respektera. Vi kan säkert rada upp fler orsaker till men vi skall vända på detta till något positivt i stället. Nu har vi verkligen möjligheten att komma ikapp med det underhåll m m som inte hunnit med under årens lopp.
När det gäller vårt inställda årsmöte i mars så får vi återkomma, men vi skall försöka genomföra det på något sätt under hösten.

Till de som inte är medlemmar men som funderar på att bli det för att stödja vår verksamhet: Om ni betalar in medlemsavgiften i år så kan ni tillgodoräkna er medlemskap även under 2021. Se under Bli medlem på startsidan!

Bilden visar T38 i Mtb-hallen.